Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Volkoren zondag 30 Juni

Gerelateerde afbeeldingMet heel veel plezier nodigen wij je uit voor de derde editie van Valkenswaard Volkoren op zondag 30 juni 2019. Net zoals voorgaande jaren zullen diverse koren weer een route afleggen langs de verschillende terrassen en winkellocaties in het centrum van Valkenswaard om daar optredens te verzorgen. Van zeemansliederen tot popmuziek en van smartlappen tot wereldmuziek, en alles daartussenin. Je bent van harte uitgenodigd om te komen luisteren! Kom je ook?

Zondag 30 juni   12.15uur               Welkomstwoord & Opening Valkenswaard Volkeren 2019

Podium Frans van Beststraat

In verband met dit evenement geldt van zaterdag 29 juni 13.00 uur tot zondag 30 juni 23.30 uur een wegafsluiting van het gedeelte van de Frans van Beststraat (Statie) tussen hotel De Valk (huisnummer 1) en de Kerverijstraat.

G

Optredens Koren

Diverse horeca- & winkellocaties in het centrum van Valkenswaard
Share Button