Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Tienerdisco Whoopz! bestaat 5 jaar!

whoopzOp vrijdag 28 mei 2010 sloegen Tienercentrum de Belleman, onderdeel van Paladijn en de Jongerenraad Valkenswaard de handen ineen voor de eerste editie van de tienerdisco genaamd ‘Dance Delicious’. Vijf jaar later is de tienerdisco nog steeds een groot succes met iedere maand een ander thema. Ruim negenhonderd tieners en vijftig edities verder gaat op vrijdag 29 mei het dak eraf bij Tienercentrum de Belleman in Dommelen. Ballonnen, confettishooters, strandballen, opblaasfiguren, feestmuziek, partypig en een laaiend enthousiast vrijwilligersteam; alle ingrediënten voor een grandioos feest zijn in huis. Alle tieners in de leeftijd van 10 t/m 14 jaar zijn welkom.

Van 19.00 tot 20.00 uur is de entree geopend en kan iedereen naar binnen. Daarna zal de entree gesloten worden. Tijdens de tienerdisco blijven de tieners binnen. Indien een tiener eerder naar huis toe wil, wordt contact opgenomen met het thuisfront. Om 23.00 uur is de tienerdisco afgelopen. De entree bedraagt € 1,50 evenals consumpties. Daarnaast kun je voor € 6,00 een VIP-bandje kopen. Hiervoor krijg je de entree, onbeperkt frisdrank en een frikandel, kroket of zakje chips. Tienerdisco Whoopz! vindt plaats in 10ercentrum de Belleman, van Bruhezedal 1.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nic van Houts, projectleider van de tienerdisco op telefoonnummer 087-7847486.

Share Button