Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Allerzielen bijeenkomst op zaterdag 28 oktober

Afbeeldingsresultaat voor begraafplaats eikenhofOp zaterdag 28 oktober organiseert Van der Stappen uitvaartverzorging samen met de gemeente Valkenswaard een speciale Allerzielenbijeenkomst op gemeentelijke begraafplaats Eikenhof aan de Sil in Valkenswaard, tussen 17.30 en 19.30 uur.

Met licht worden dan de overleden dierbaren herdacht.Afbeeldingsresultaat voor begraafplaats eikenhof
Deze bijeenkomst is nieuw voor Valkenswaard. Van der Stappen uitvaartverzorging heeft in Geldrop en Budel al eerder ervaren dat nabestaanden het mooi vinden om op deze sfeervolle manier te gedenken. De gemeente Valkenswaard werkt graag mee om dit ook op begraafplaats Eikenhof mogelijk te maken.
“Een kaars, een moment van aandacht voor diegenen die we nog zo graag in ons midden zouden willen hebben. Licht om te verbinden, te troosten en te verspreiden in donker en in kou.
Nabestaanden kunnen zelf een lichtje plaatsen op het graf, urnengraf, strooiveld of bij de herinneringsboom of algemene herdenkingsplek. Van der Stappen zal zorgen voor verlichting van het geheel. Samen verlichten we zo de begraafplaats, maar ook het gemis in ons hart,” aldus Anja Hertroijs, uitvaartverzorgster bij Van der Stappen.

Pastoor Felie Spooren zal van 17.30 tot 18.30 uur aanwezig zijn op de begraafplaats, om indien gewenst, het graf van een overleden dierbare persoonlijk te zegenen.
In de aula van de begraafplaats wordt gezorgd voor een warm drankje en een muzikale omlijsting.
Zo zal deze sfeervolle bijeenkomst ook in Valkenswaard een warme, troostvolle ervaring zijn.
Iedereen is welkom om samen te herdenken, ook nabestaanden van wie de overleden dierbare geen graf heeft op begraafplaats Eikenhof.
Geïnteresseerden wordt verzocht een eigen lichtje zoals een kaars mee te brengen, zodat er zoveel mogelijk licht kan worden aangestoken op de begraafplaats, in herinnering aan de overledenen. De toegang is vrij en aanmelden vooraf is niet nodig.

Afbeeldingsresultaat voor vanderstappen uitvaartverzorging                                                          

Share Button