Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Volleybalvereniging Bravo’99

BRAVOVolleybalvereniging Bravo’99 is opgericht op 1 augustus 1999 en is voortgekomen uit een fusie tussen Vavoc’76 uit Valkenswaard en Wevoc uit Westerhoven.
Op dit moment bestaat de vereniging uit zo’n 260 leden, waarvan zo’n 100 jeugdleden, 50 competitiespelende seniorenleden en 100 recreanten, verdeeld over zo’n 18 teams.
De vaandelteams van Bravo’99, heren 1 en dames 1, spelen op dit moment in de Tweede divisie D Nationaal en Promotieklasse A van de regio Zuidoost. BRAVO2
Bij oprichting van de vereniging in 1999 is er een jeugdfonds in het leven geroepen om daarmee het bekostigen van goed opgeleide trainers/coaches en het organiseren van allerlei activiteiten voor de jeugd in de toekomst veilig te stellen. Daarnaast is er een apart jeugdbestuur samengesteld dat zich uitsluitend met het behartigen van de belangen van de jeugd bezig houdt.
Dit heeft geresulteerd in een spectaculaire toename van het aantal jeugdleden gedurende de afgelopen seizoenen.

Nieuwe leden zijn binnen onze gezellige vereniging altijd van harte welkom. Bovendien mag er gedurende 3 weken kosteloos een training bijgewoond worden. Mocht u op zoek zijn naar een leuke vereniging kom dan eens kijkje nemen bij onze trainingen of wedstrijden.BELLEMAN1

 

Speeltijden
Donderdag van 19.30-22.30 uur

Contactgegevens
Contactpersoon: Lia Veraa
Website: www.bravo99.nl
Share Button