Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

DierenOpvangCentrum Valkenswaard

doc2In de gemeente Valkenswaard worden honden en katten ondergebracht bij DOC~Zuid.

Heeft U een huisdier gevonden neem dan contact op met ons. Wij kijken dan of er een melding van vermissing binnen is gekomen. Is dit niet het geval, dan kunt u het dier naar ons brengen of wij komen het dier halen. Eventueel kan de Dierenambulance dit voor u doen. U moet een geldig legitimatiebewijs hebben en een vindersverklaring invullen. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

doc1

Wij houden de dieren enkele dagen in onze opvang, in de hoop dat de eigenaar zich meldt. Tijdens die periode worden de dieren nagekeken, ingeënt, ontwormt en gechipt. Komt de eigenaar van het dier niet in deze periode, dan zoeken wij een nieuw tehuis voor deze vondelingen. De dieren verblijven de eerste veertien dagen in een quarantaine ruimte daarna gaan ze naar een andere kennel zodat ze met andere kunnen spelen.
Het DOC is bereikbaar van maandag tot en met zondag van 8 tot 22 uur.
DORPSSTRAAT 18
5556 vl Borkel & Schaft
tel: 06-83526342
e-mail: info@doczuid.nl

Dierenbescherming (Meldpunt) is 24 uur bereikbaar voor verwaarlozing of mishandeling van een dier met telefoonnummer: 144, red een dier

Bezoektijden DOC~Zuid
Maandag tot en met zaterdag op afspraak telefonisch bereikbaar.
Zondag gesloten.


doc3

Share Button