Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Bravo’99 speelt voor Spieren voor Spieren

Volleybalvereniging Bravo’99 houdt dit jaar een volleybaltoernooi op zaterdag 27 december in sporthal De Belleman in Dommelen. Dit jaar krijgt het toernooi een speciaal karakter. Er wordt niet gespeeld voor de clubkas van de volleybalvereniging maar de gehele opbrengst van het toernooi komt ten goede aan de stichting “Spieren voor Spieren”.


Aanleiding voor dit initiatief komt van het bestuur van Bravo’99 met als directe aanleiding het overlijden in maart van dit jaar van een prominent volleyballid aan een spierziekte.

Bravo’99 is een actieve vereniging die vanuit een enthousiaste vrijwilligersinzet in staat is tal van activiteiten te organiseren. Toen een van onze supervrijwilligers Ben Dollenkamp overleed aan een spierziekte,  was er bij de vereniging het besef dat er meer is dan alleen het volleybalspel, licht Danny Hoorn toe vanuit de vereniging.

De opbrengst wordt tijdens de prijsuitreiking rond 21.30 uur uitgereikt aan een vertegenwoordiger van “Spieren voor Spieren”.

Share Button