Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

65+ DANSEN

Na het succes van de eerste cursus 65+ dansen dus begint op dinsdag 19 januari de nieuwe cursus weer.

Tijd65+ dansen dusens deze danscursus voor ouderen is er veel aandacht voor lichaamshouding, sterk, soepel en stabiel blijven, genieten van dansante bewegingen op mooie muziek en gezellig samenzijn.

Als je wat ouder wordt worden de spieren en de gewrichten hélaas allemaal wat minder soepel, vandaar dat bewegen heel belangrijk is. Onze dansdocente Hella Vilé heeft 30 jaar ervaring en is zeer enthousiast om met dit gegeven aan de slag te gaan. Jazzdans, moderne dans en klassieke dans vormen de basis voor deze danslessen voor ouderen. Graag een keertje uitproberen? Dat kan, op dinsdag 12 januari organiseren we een proefles van 14.00 uur – 15.00 uur. Iedereen is van harte welkom!

De kosten voor de cursus bedragen € 64,- voor 8 lessen. Aanmelden voor de cursus en/of de proefles kan bij de administratie van het Centrum voor Muziek en Dans. U kunt zich ook digitaal aanmelden via een algemeen inschrijfformulier. Overige informatie is verkrijgbaar bij de administratie van het Centrum voor Muziek en Dans, de Hofnar 14 , telefoon:  208 35 91

Share Button