Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Sportgala 2016 Valkenswaard op 22 januari

sportief valkenswaardDe gemeente Valkenswaard heeft het thema sport hoog op de agenda staan en onze gemeente kent dan ook tal van zeer actieve sporters en sporttalenten.
Tijdens dit gala worden alle Valkenswaards sporters geëerd die in 2015 een club  overstijgende prestatie hebben geleverd.
Daarnaast zullen ook Sportprijzen worden uitgereikt in de categorieën:
Sportman,Sportvrouw,Sportploeg,Sportjongen,Sportmeisje,Seniorsporter,Jeugdsportteam en Sporter met beperking.sportgalaOm al deze sporters aan te moedigen zet de gemeente Valkenswaard, in samenwerking met Sportraad Valkenswaard, sporters eenmaal per jaar in het zonnetje tijdens hét sportfeest van het jaar: Sportgala Valkenswaard.
Tijdens deze spectaculaire, feestelijke avond, hoort uiteraard niet alleen sport als verkiezing, maar ook sport als entertainment. Diverse dans en zangoptredens, verzorgd door lokaal talent,  zullen zorgen voor een feestelijke sfeer tijdens het gala.sportgala1
vrijdag 22-01-2016
Aanvang 19:30 uur
Entree: gratis

Share Button