Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Alzheimer Café Valkenswaard/Waalre op 28 november

Het Alzheimer Café Valkenswaard/Waalre is een maandelijks trefpunt voor mensen met dementie, hun naasten (mantelzorgers), zorgprofessionals en andere belangstellenden uit de regio. De bijeenkomstenvinden plaats op de laatste dinsdagavond van de maand, met uitzondering van juli en augustus. Iedere avond start om 19.30 uur en eindigt rond 21.00 uur. Inloop vanaf 19.00 uur.

Onderwerp vanavond is :  Impact van dementie op het dagelijkse leven

 Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend. Je kleedt je aan, je ontbijt, je poetst je tanden en ga zo maar door. Het dagelijkse leven bestaat uit een heleboel handelingen die steeds moeizamer gaan wanneer je de ziekte dementie hebt. Hoe kun je iemand ondersteunen? En welke hulpmiddelen kunnen het dagelijkse leven makkelijker maken?

Duurt tot : 21:30 uur
 Werkgroep ( PR en Communicatie):

Harry Nijhuis
Helenadal 12
5551 BJ Valkenswaard
hgm.nijhuis@gmail.com
(06) 22370460

Adres: Café-zaal De Dommelstroom
Bergstraat 32
5551 AX Valkenswaard

 

 

Share Button