Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Hartstocht in de Hofnar op 2 April

hartstocht2Normaliter gaat u naar het theater, ziet een voorstelling, drinkt wellicht na afloop een drankje en dan gaat u weer naar huis.
Dat kan ook anders! En dat zult u ervaren met Hartstocht, een thriller.
Voordat u de theaterzaal ingaat, bent u al ondergedompeld in  passie, spanning, vreemdgaan en vriendschap. hartstocht
En na afloop van de voorstelling houden we de gevoel nog even vast…

Hartstocht, een thriller werd geschreven door de rot in het vak Koos Terpstra en jong schrijftalent Nhung Dam.
Zij hebben zich laten inspireren door Alfred Hitchcock en dat vermengd met het schurende uit ‘Who’s afraid of Virginia Woolf’ en het erotische uit ‘Les Liaisons Dangereuses’.  Wat krijg je dan? Een bloedstollende voorstelling, waarin gebeurtenissen elkaar in een hoog tempo opvolgen. Als toeschouwer word je de emotionele wereld van de vier personages in getrokken, hun verwikkelingen zetten je telkens op het verkeerde been, en de ontknoping is ronduit verrassend.
Hartstocht, een thriller laat de duistere drijfveren zien van wat vrienden en geliefden elkaar aan kunnen doen. Hoe ver gaan we voor de liefde?

Voorafgaand aan de voorstelling wordt er een gratis voorbespreking verzorgd.
Deze zal worden gegeven door Evert van der Meulen.

Evert van der Meulen werd geboren op 7 maart 1955 op Curaçao. Na de Toneelschool van Amsterdam was hij verbonden als acteur bij muziektheatergezelschap Baal. In 1985 is hij medeoprichter van toneelgroep De Mug met de Gouden Tand. Bij dit gezelschap acteert hij niet alleen maar regisseert hij ook o.a. de voorstelling De veertien rode hutjes van Andrej Platonov. Sinds 1988 is hij als freelance acteur te zien in producties van de Theaterunie, Rieks Swarte, Caroussel, Toneelgroep Amsterdam en Art en Pro, het Ro Theater en Oostpool. De afgelopen jaren was hij te zien in  producties van o.a. Wederzijds en Het Holland Festival. Landelijke televisiebekendheid kreeg hij door zijn rol van Jasper in Rozengeur en Wodkalime. Ook was hij te zien in SpangaS en Flikken Maastricht. Bij Hummelinck Stuurman speelde hij in Het Diner naar de roman van Herman Koch. Evert van der Meulen speelt mee in de voorstelling Hartstocht, een thriller.

Wilt u deze voorbespreking graag bijwonen, dan kunt U zich hiervoor aanmelden in het bestelproces van de kaartjes, of reserveer via 040-2074020.

Zaterdag 2 Aprilsponsor_dehofnar

Aanvang 20:15 uur

Entree € 25,-

Heidi Wils Fotografie Valkenswaard telefoon: 06-11382287 onderwerp: theater de hofnar valkenswaard voor vvv valvald'rie 100918 (foto: Heidi Wils) fotograaf: Heidi Wils

 

 

Share Button