Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Sport Gala 5e editie 11 Februari

naamloos2Dit jaar organiseert Sportraad, in samenwerking met de gemeente en platform gehandicapten, de 5e editie van het Sportgala. Het gala vindt dit jaar plaats op 11 februari van 19.00 tot 21.30 in cultuurcentrum de Hofnar.

Sportprijzen

Tijdens het Sportgala is er de presentatie van sportkampioenen van 2014, die een plek krijgen in de galerij der kampioenen. Daarnaast is er de uitreiking van sportprijzen voor beste sportman, sportvrouw, sportjongen, sportmeisje, (jeugd) sportteam en seniorsporter. Daarnaast is er de uitreiking van beste sporter met een beperking. De verkiezingen van de sportprijzen wordt dit jaar weer gedaan door een selectiecommissie onder leiding van burgemeester A.B.A.M. Ederveen. Naast de presentatie en de uitreiking bevat het programma ook diverse muzikale en sportieve optredens.

Bijwonen gala

Op het gala zullen genodigden aanwezig zijn, maar inwoners en belangstellenden zijn ook welkom om het Sportgala bij te wonen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij cultuurcentrum de Hofnar voor €1,-. Dit kan tijdens openingstijden of 1 uur voor aanvang op de dag zelf. Houd er wel rekening mee dat de kaarten snel uitverkocht zijn.

Share Button