Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Informatiebijeenkomst herinrichting Wilhelminapark op 13 mei

Afbeeldingsresultaat voor wilhelminapark valkenswaardOp maandag 13 mei organiseert de gemeente een informatiebijeenkomst over de herinrichting van het Wilhelminapark. De avond begint om 19.30 uur met een centrale presentatie. Daarna is er gelegenheid om vragen te stellen.

De gemeente gaat het Wilhelminapark onder meer herinrichten om wateroverlast na extreme buien te beperken. Doordat de capaciteit van de riolering niet overal toereikend is, hebben zich bij forse buien eerder problemen voorgedaan in het Wilhelminapark.

De herinrichting biedt ook kansen om te kijken naar het spelen, bewegen, parkeren en groen, in en rondom het park. We horen graag wat de ideeën van wijkbewoners hierover zijn. Daarom vormen we een werkgroep van gebruikers en omwonenden van het park. Op 13 mei kunnen aanwezigen zich hiervoor aanmelden. De werkgroep komt drie avonden bij elkaar, op dinsdag 21 mei, woensdag 12 juni en woensdag 26 juni.

Om wateroverlast in de toekomst te beperken, worden op den duur alle wijken in Valkenswaard aangepakt. Iedere wijk is anders van opzet. Daarom bestaat er geen standaardoplossing. In de Kreijenbeek werken wij op dit moment aan een afkoppelingsproject. Kijk eens op afkoppeling Kreijenbeek om een idee te krijgen van de mogelijkheden.Afbeeldingsresultaat voor wilhelminapark valkenswaard

De direct omwonenden van het Wilhelminapark ontvangen een uitnodiging voor de bijeenkomst. Andere (wijk)bewoners en belangstellenden zijn óók van harte welkom op 13 mei. Vandaar dit bericht. In verband met de organisatie van de bijeenkomst, vragen wij u om u vooraf aan te melden via de e-mail.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met projectleider Angela de Vries, (040) 2083 699 of angela.de.vries@valkenswaard.nl.

Share Button