Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Sensoor zoekt dringend vrijwilligers

Vanaf 1 januari zijn de gemeenten verantwoordelijk voor het bieden van emotionele hulp op afstand, anoniem en vertrouwelijk. Sensoor voert dit voor de gemeenten uit. Om deze hulp 24 uur per dag te waarborgen heeft Sensoor meer vrijwilligers nodig.

Vrijwilligers van Sensoor zijn dag en nacht, alle dagen van het jaar bereikbaar via telefoon en chat voor mensen die behoefte hebben aan een gesprek waarin met aandacht naar hen geluisterd wordt. Iedereen die kan en wil luisteren en iets voor een ander wil betekenen is welkom. Sensoor biedt een goede training vooraf en begeleiding tijdens het werk. Vrijwilligers omschrijven de organisatie als een plek waar ze zich thuis voelen en waar ze zelf veel leren. Zij zullen u graag als nieuwe collega verwelkomen. Aanmelden voor de nieuwe training kan tot 15 februari 2015. De training start op 27 februari. Meer informatie en aanmelden: www.sensoor.nl/brabant. Wilt u van een vrijwilliger horen wat de ervaringen zijn? Bel dan naar 040-2125566.

Share Button