Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Team harmony in Kunstkeuken op 25 januari

saxSwing in de Kunstkeuken’

Een smaakvolle combinatie van toegankelijke wereldmuziek en eigentijdse kunst. Een streling voor het oor, een lust voor het oog en een genot voor de tong.
Na een zeer succesvol optreden van Maaike Rijnders met Fiabe in de Kunstkeuken haalt Yes Jazz  op maandagavond 25 januari Team Harmony naar de Kunstkeuken.

Team Harmony bestaat uit het gepassioneerde en bekwame muzikanten-duo Tim ‘ Harmony’ Welvaars (piano en jazz harmonica) en Naomi ‘ Smile’ Adriaansz (alt en tenorsax).

Een team dat haar basis vindt in zowel de liefde voor muziek als de liefde voor elkaar. Die basis is inmiddels bezegeld met de ontdekking van een unieke sound: het unisono samenspel van de vrolijke mondharmonica en de diepdonkere tenorsax. Een van hun handelsmerken !

De voornaamste drijfveer is het creëren van harmonie en vreugde, overal waar dit duo voor een optreden of concert wordt uitgenodigd.

De muziek die Team Harmony speelt is divers, maar heeft altijd haar roots in de jazz en blues : dansbare swing, tranentrekkende blues en zwoele bossa’s. Soms ook met zang.

Wordt leuk!

Va. 18.30 uur inloop
19.00 uur Start
22.30 uur Einde

Kosten
€27,50 p.p. inclusief welkomstdrankje, fingerfood en borrelhapjes.

Kunstkeuken Valkenswaard
Voormalige Gemeentehuis
Markt 23
Valkenswaard

Voor reservering bel:
040-201 6814 (algemeen)
06-304 78 167 (Danny Lange)

Share Button