Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Just US op zondag 27 december

justus215 stemmen, 15 microfoons. Meer hebben de zangers en zangeressen van Just Us niet nodig om ook dit theaterseizoen het publiek weer te trakteren op een muzikale show van hoog vocaal niveau. Al meer dan 20 jaar creëren de vocalisten, met ieder hun eigen specifieke stemsoort, samen een perfecte close harmony sound.

Een optreden van de groep is een oor- en oogstrelende happening . Steeds weer zoekt Just Us naar een perfecte mix van verschillende muziekstijlen. Moeiteloos schakelen zij over van pop naar klassiek, waarbij uitstapjes naar folk en big band niet worden geschuwd

De kracht van Just Us schuilt in het zeer brede repertoire dat de groep door de jaren heen heeft opgebouwd. Ook in “An A Capella Christmas” navigeert de groep zich een weg door allerlei muziekstijlen en vertolkt zij kerstnummers uit vele verschillende landen. Ingetogen Kerstballades worden afgewisseld met vrolijke up-tempo Christmas Carols en popsongs. Ook zijn in het programma werken van klassieke componisten opgenomen. Met bewerkingen van Mozart en Dvorak laat de groep horen dat zij ook met dit genre prima overweg kan. De uitgekiende choreografie, de fraaie kleding en een fikse dosis humor maken de voorstelling compleet.just us1

Kortom: Met “An A Capella Christmas” staat Just Us garant voor een sfeervol muzikaal Kerstfeest  van een verrassend hoog niveau.

Zondag:   27-12-2015  in de Hofnar  om  14:30 uur
Entree  € 12,50

Share Button