Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Wandeltocht georganiseerd door Voetje voor Voetje Valkenswaard

  zondag 25 januari 2015

De Ford-garage aan de John F. Kennedylaan 40, is de startplaats van de vernieuwde Midwintertocht. Ideale locatie om snel het fraaie buitengebied te bereiken en te wandelen langs vijvers en vennen en over weidse heidevelden en door afwissende bossen. De verschillende routes gaan naar Landgoed Valkenhorst, Het Grevenschut, Spinsterberg, Molenbergse Heide met z’n zandverstuivingen op de Galberg en verderop in de tocht zitten ook nog het Diepe Meerven met z’n knuppelbruggetje en het Drooge Meerven. Kortom er is door de routebouwers weer veel werk van gemaakt om de deelnemende wandelaars over de mooiste paden te sturen. Daarnaast is ook van Het Brabants Landschap en van Staatsbosbeheer speciaal toestemming gekregen om door hun prachtige gebieden te wandelen. Zo kan iedere “meeloper” genieten van de sfeerrijke natuur tussen Valkenswaard, Leende en Heeze. De afstanden zijn 10-15-20 en 30 km, met start van 08.00-14.00 uur voor de 10 km, tot 13.00 uur voor de 15 km, de 20 km wandelaars gaan tot 11.30 uur de natuur in en de 30 km lopers dienen vóór 10.00 uur aan de wandel te gaan.

Meer informatie bij secretaris@devoetjes.nl of op www.devoetjes

wandelvereniging_voetje_voor_voetje_valkenswaard_midwintertocht_550x295_allesvan_valkenswaard_550

 

Share Button