Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Themabijeenkomst raad op 23 januari

Op donderdag 23 januari is er een themabijeenkomst voor de gemeenteraad over het Masterplan Centrum. De bijeenkomst begint om 19.30 uur in het gemeentehuis en is openbaar.

De raadsleden worden bijgepraat over de stand van zaken van het Masterplan Centrum. Er wordt teruggeblikt aan de hand van de visie Masterplan Centrum uit 2014 (de stip op de horizon) en de al uitgevoerde onderdelen van het plan.

Vervolgens wordt vooruitgeblikt. De provincie is gestart met de aanleg van de Westparallel en hierdoor gaat de Eindhovenseweg/ N69 zijn functie als doorgaande verkeersroute verliezen. In Valkenswaard kunnen we nu verdere stappen zetten. De raadsleden krijgen een toelichting op de aanpak van de openbare ruimte, die zorgt voor meer beleving en uitstraling. Tevens wordt ingegaan op de achtergronden en ingezette koers om te komen tot een compacter kernwinkelgebied.

Share Button