Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Okterberfest Valkenswaard 3.0 op 5 Oktober

Oktoberfest Valkenswaard 3.0 gaat plaatsvinden op 5 oktober. Na het succes van vorig jaar zal ook de komende editie weer plaatsvinden in Sporthal de Belleman te Valkenswaard. Uiteraard zullen we de sporthal weer compleet omtoveren in Oktoberfeststijl met een geweldig podium, houten banken, tafels, decoratie etc. Uiteraard zullen de bierpullen ook niet ontbreken. 

Ook dit jaar zijn er weer zit- en staanplaatsen, echter zonder gereserveerde plaatsen, dus zorg dat je op tijd bent!

De zaal gaat open vanaf 19.00 uur, het programma start om 20.00 uur. 

We openen om 20.00 uur met de kleinste DJ van Europa, Timmie Tirol. Verder zullen er optredens zijn van Duitstalige partyknaller Heidi, de foute feestzangers Gustav en Otto, DJ Jan Smit en zeker niet te vergeten die Power Buam (bekend van Bierfesten in Munchen, Keulen, Aken en Sittard

Kaarten zijn te bestellen à € 15 pp via oktoberfest@hallufelluf.nl of telefonisch via 06-13154585

Share Button