Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Friends in Monuments op 24, 25 en 26 november

Afbeeldingsresultaat voor Harmonie de Dommelecho

Op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 november brengen we een groot muzikaal spektakel over het voetlicht: Friends in Monuments. Samen met een groot aantal Friends maken we een muzikale tijdreis langs grote, kleine, bijzondere en aangrijpende gebeurtenissen in grofweg de afgelopen honderd jaar.

Afbeeldingsresultaat voor Harmonie de DommelechoDe regie van deze voorstelling is in handen van Theo Laurijsen, die we (en u ongetwijfeld ook) nog kennen van onze Friends in Harmony-concerten. De muzikale leiding berust uiteraard bij onze dirigent Stijn Rutten.

 

Voor kaarten kunt u terecht aan de balie bij theater De Hofnar of via de website.

Vrijdag 24 November 20.15uurAfbeeldingsresultaat voor Harmonie de Dommelecho
Zaterdag 25 November 20.15uur
Zondag 26 November 15.00uur
Entree € 17,50

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
Valkenswaard

 

Share Button