Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Openingsconcert Yes Jazz met Eva sur Seine

yesjazz
Op zondag 1 november start het nieuwe Yes Jazz seizoen met Eva sur Seine, bestaande uit Thomas Baggerman Trio & Eva Scholten. ‘Jazz in glimmend zigeunerjasje. Goede swing dus!

Fris en warm tegelijk is het resultaat van de samenwerking tussen de jonge en talentvolle jazzzangeres Eva Scholten en het aanstormende Thomas Baggerman Trio. De combinatie van de verfijnde jazzy stem van Eva en de virtuoze gipsy jazz van de heren resulteert in een unieke eigen sound, waarbij de vergelijking met grootheden als het Rosenberg Trio en Ella Fitzgerald al snel is gemaakt. Vandaar de typering ‘jazz in glimmend zigeunerjasje’. Het repertoire bestaat uit eigentijdse uitvoeringen en bewerkingen van stukken van Django Reinhardt, Franse chansons, valse musette en jazz standards. Inmiddels geldt deze jonge band als een van de meest veelbelovende talenten in Nederland.yesjazz2
Dit koffieconcert start om 11.00 uur in het Theatercafe De Hofnar te Valkenswaard.

Entree 9,50 euro p.p.

Interesse in onze passepartout voor 6 concerten, waarvan 2 gratis? Koop een passepartout voor 49 euro bij aanvang concert (2 x 15 euro (Kerstmatinee en Karsu) + 2 x 9,50 euro voor regulier concert – dus 19 euro cadeau!).

www.yesjazz.eusponsor_dehofnar

Share Button