Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Oktoberfest in de Belleman op 29 September

Gerelateerde afbeeldingDe Belleman zal compleet omgetoverd worden in Oktoberfeststijl met een fantastisch podium, houten banken, tafels, decoratie etc. Uiteraard zullen de bierpullen ook niet ontbreken.

Nieuw dit jaar zijn de keuze-plaatsen. U kunt kiezen uit zitplaatsen, hangbarren of zwerf- plaatsen met daar tussenin staantafels.

De muzikale invulling is ook al rond. Naast de bekende Fl├╝gel Dj van Roooy hebben we met Richtig Rex, Wiesnhammer en DENNIE CHRISTIAN top artiesten kunnen contracteren welk niet uit het circuit weg te denken zijn.
Afbeeldingsresultaat voor oktoberfest dommelen

Het gaat een ware happening worden dus zorg dat je erbij bent

www.hallufelluf.nl

Share Button