Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

‘Falktown All Young Stars Jazz Event’ op 12 november

 Yes Jazz organiseert voor het eerst in haar 16-jarig bestaan een festival waarbij het podium wordt gegeven aan drie vooraanstaande jonge jazzcats uit Valkenswaard. Er zijn drie optredens van ongeveer drie kwartier. In elk van de drie sets is er een front-jazzvrouw of -jazzman uit Valkenswaard die de (muzikale) kar trekt.Afbeeldingsresultaat voor 'Falktown All Young Stars Jazz Event'.

Op het podium staat het Tijn Driessen Quartet, het Merel Brusselers Trio en het Erwin Botteram Quartet. Ook de bandmusici komen veelal uit Valkenswaard en soms uit de regio. Het is zelfs zo dat de frontman of -vrouw als gastspeler in de andere bands meespeelt. Kortom: het Yes jazz-podium is vanavond voor de aankomende generatie jazzmusici uit Valkenswaard.

Speciaal voor deze Yes Jazz voorstelling mogen alle belangstellenden tot en met 29 jaar voor maar 5 euro naar binnen.

Afbeeldingsresultaat voor 'Falktown All Young Stars Jazz Event'.
Aanvang 19:30 uur
Share Button