Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Vogelverschrikkerfestival van 14 tot 22 oktober

NEGEN DAGEN TOTAALFESTIJN MET 100 VOGELVERSCHRIKKERS ALS DECOR. DÁT IS HET VOGELVERSCHRIKKERFESTIVAL IN VALKENSWAARD. SINDS 2000 LANDT HET FESTIVAL IEDERE TWEE JAAR IN HET VAN BESTPARK OM DAAR MENSEN SAMEN TE BRENGEN, SAMEN TE LATEN CREËEREN EN TE LATEN VERRASSEN. EEN SFEERVOLLE PLEK VOOR LEKKER ETEN EN DRINKEN, OM TE DANSEN, TE VERBAZEN, TE ONTMOETEN OF GEWOON OM LEKKER TE ZIJN.

Het Vogelverschrikkerfestival laat iedereen genieten van de unieke, vreemde, bizarre en sprookjesachtige wereld van de vogelverschrikker. Het tweejaarlijkse festival biedt een fantastische combinatie van kunst, cultuur en sfeer voor jong en oud. Basis van het festival vormt een expositie van 100 vogelverschrikkers die tijdens de openingsdag – de dag van de makers – worden gebouwd. Dan komen kunstenaars, ontwerpers, architecten, boeren, maar ook creatieve amateurs van heinde en verre naar Valkenswaard om een spectaculaire vogelverschrikker te maken. In de week daarna ontspint zich een verrassend programma voor groot en klein. In de bijzondere sfeer van het festival voelen vele activiteiten zich thuis: van (wereldse) muziek tot cabaret en van workshops tot theater.

Op geheel eigen manier vormt het Vogelverschrikkerfestival sinds jaren voor velen een warm nest in de herfstvakantie. Met dagelijks leuke activiteiten in een omgeving die iedere keer weer verrast en waarin eigenlijk iedereen zich heel snel thuis voelt.

Zaterdag 14 oktober  vanaf 17:00

Frans van bestpark

Verkeersmaatregelen Vogelverschrikkerfestival

10 oktober 2017 – Van zaterdag 14 oktober tot en met zondag 22 oktober vindt het Internationaal Vogelverschikkerfestival plaats in het Van Bestpark.

In verband met op- en afbouw van het evenement wordt op zaterdag 14 oktober en maandag 23 oktober van 00.00 tot 24.00 uur de Frans van Beststraat afgesloten vanaf de Kerverijstraat, richting Karel Mollenstraat-Zuid en de Karel Mollenstraat-Zuid tot aan zaal Lavrijssen (huisnummer 42).

Dezelfde wegafsluitingen gelden op woensdag 18 en vrijdag 20 oktober van 12.00 tot 18.00 uur in verband met activiteiten voor de jeugd.

 

 

 

Share Button