Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Kidz-dj workshop 29december

cmd1

Op dinsdag 29 december organiseren het Centrum voor Muziek en Dans en De Hofnar een Kidz-dj workshop.

In deze workshop worden kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar in ruim anderhalf uur klaargestoomd om als echte DJ’s naar buiten te wandelen! Wie wordt de nieuwe Hardwell, AfroJack of Tiësto?

Om 13.00 uur en om 15.00 uur kunnen 50 kids tegelijk deelnemen aan deze unieke Kidz-dj workshop waarbij je de basic skills van het DJ’en leert. Iedere deelnemer beschikt over zijn/haar eigen dj-set. Leuk voor een cool kinderfeestje of om met een vriendje of vriendinnetje naar toe te gaan.
De theaterstoelen zijn uit de theaterzaal gehaald en de zaal wordt omgebouwd tot een heuse discotheek.Kidz-dj Workshop2

Tijdens de workshop leren kids alles over de knoppen van de dj-set, scratchen, mixen en beatmatching maar wordt er ook flink gedanst en is er een echte dj-quiz tussendoor. In de finale draaien de beste kids op de main booth en laat de Kidz-dj de voetjes nog eens goed van de vloer komen.

De Kidz-dj workshop is een hippe, leerzame, muzikale maar vooral superleuke workshop; een feest voor kinderen, maar ook voor de aanwezige ouders, die natuurlijk stiekem mee willen doen.

Deelnemen aan de workshop kan door een ticket te kopen aan de kaartverkoopbalie van De Hofnar. U kunt ook online bestellen.

Meer weten over de Kidz-dj? Kijk op www.kidz-dj.nl en lees alles over muziek, dj’s en veel meer. Je vindt er nieuwtjes, filmpjes en natuurlijk heel veel muziek.

Share Button