Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Vets ToerTocht

Zondag 26 maart : 5e editie Vets ToerTocht!
Start & Finish: Clubhuis VRC The Vets
Sportpark Den Dries  (locatie & route)

Het parcours gaat voor 94% over onverharde wegen, waarvan het merendeel single track is. We bieden een uitdagende route met 3 afstanden: 25, 35 en 45 km. De routes lopen door de schitterende bossen, langs vennen en over de heidevelden van Valkenswaard en Waalre.

De start is vanaf 8.30 uur. Op het rustpunt worden de deelnemers getrakteerd op verschillende versnaperingen waaronder een kop warme soep. Na afloop van de tocht worden de deelnemers verwelkomd in de gezellige, met haardvuur verwarmde, kantine van The Vets. Er is de mogelijkheid om de fiets af te spuiten en er zijn kleedruimtes en douches beschikbaar om op te frissen. Zoals andere jaren trakteren we op een gratis portie bitterballen in de kantine.
http://www.vets.nl/wp-content/uploads/2013/10/Vets_MTB_tocht-met-ballen.pngAfbeeldingsresultaat voor de vets toertocht

sportief vw
Share Button