Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Het Alzheimer Café op 30 Oktober


Het Alzheimer Café Valkenswaard/Waalre is een maandelijks trefpunt voor mensen met dementie, hun naasten (mantelzorgers), zorgprofessionals en andere belangstellenden uit de regio. De bijeenkomstenvinden plaats op de laatste dinsdagavond van de maand, met uitzondering van juli en augustus. Iedere avond start om 19.30 uur en eindigt rond 21.00 uur. Inloop vanaf 19.00 uur.

Onderwerp op 30 oktober is:

Afbeeldingsresultaat voor dementie en mantelzorg

dementie en mantelzorg

Als je geconfronteerd wordt met de diagnose dementie krijg je als mantelzorger ook heel wat te verwerken. Hoe vind je de weg in allerlei praktische zaken? Hoe regel je de juiste hulp? Een mantelzorgmakelaar biedt hierin ondersteuning en vertelt hierover hoe.

Contact

Werkgroep ( PR en Communicatie):
Harry Nijhuis
Helenadal 12
5551 BJ Valkenswaard

Adres

Café-zaal De Dommelstroom

Bergstraat 32
5551 AX Valkenswaard

Share Button