Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Digitaal café van Valkenswaard op 13 december

http://cloud.pubble.nl/08587834/paper/46609230/18685_l.jpgOnder het motto Iedereen digitaal organiseren Bibliotheek De Kempen en Cordaad Welzijn elke dinsdag een digitaal café in de bibliotheekvestiging van Valkenswaard. Op 13 december is er om 10.00 uur een presentatie van de vernieuwde website van de gemeente Valkenswaard.
De belastingdienst, de gemeente, het UWV en andere (overheids)instanties: ze stappen allemaal over op elektronische dienstverlening. Het valt niet altijd mee om in die digitale bossen uw weg te vinden. Om daarbij te helpen organiseren Bibliotheek De Kempen en Cordaad Welzijn wekelijks op dinsdag een digitaal café. Daar kunt u terecht met al uw vragen over de snel veranderende digitale wereld.http://www.bibliotheekdekempen.nl/dam/plectrumplaatjes/Plectrums_2014klein.jpg/_jcr_content/renditions/cq5dam.web.384.614.jpeg
Themaochtenden
Iedere maand staat er een thema centraal bij het digitale café. De themaochtend start om 10:00 uur met een presentatie. Aansluitend staan er deskundige vrijwilligers klaar om u verder te helpen. De rest van de maand kunt u uiteraard tijdens de digitale cafés vragen blijven stellen over dit thema.
Thema december: vernieuwde website gemeente Valkenswaard.  Presentatie en uitleg op dinsdag 13 december om 10.00 uur door Anita Jansen, online communicatieadviseur bij de gemeente Valkenswaard. Stelt u prijs op persoonlijke uitleg of ondersteuning? Neem dan eigen laptop, tablet of smartphone mee.
Voor later dit jaar zijn de volgende thema’s gepland: Digitaal uw bankzaken doen, belastingzaken, UWV en dan, Online je reis plannen, Vraag voor de gemeente of overheid? Hoe stel ik die digitaal, Zorgverzekering kiezen, Hoe presenteer ik me op Social Media.
U kunt tijdens het digitale café uiteraard ook vragen stellen over internet, http://www.ed.nl/polopoly_fs/1.4294713.1478795714!/image/image.jpg_gen/derivatives/landscape_800_600/image-4294713.jpg
apps, tablets, laptop of smartphone en over veilig te werken op uw pc.
Het digitale café is voor iedereen vrij toegankelijk en vindt steeds plaats op dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur, in de bibliotheekvestiging van Valkenswaard. Het is prettig als u uw eigen tablet, laptop, smartphone of e-reader meeneemt. U kunt ook oefenen met een leentablet of leen-e-reader, als u deze vooraf even aanvraagt.
Iedereen kan digitaal wijzer worden.
Welkom bij de digitale cafés van Bibliotheek De Kempen en Cordaad Welzijn.
Dinsdag 13 december 2016
Vanaf 10:00 tot 12:00
Bibliotheek De Kempen
Share Button