Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

SCOUTING VLOOIENMARKT zaterdag 3 oktober

 

scouting2Op  ZATERDAG 3 oktober 2015 wordt weer een GROOTSE SCOUTING VLOOIENMARKT op de Markt gehouden.  Voor Scouting Sint Maarten met hulp van Scouting St. Stefanus is dit  alweer de 41 keer. Vele spullen worden te koop aangebonden. De markt duurt van 11.00 tot 16.00uur.  De toegang is gratis. Om 12.00 wordt er een veiling van waardevolle spullen gehouden. 

 

Ophalen spullen voor de Scouting Vlooienmarkt

Op vrijdag 25 september komen de geüniformeerde scoutingleden vanaf 18.00 uur in Dommelen aan de deur.   vanaf 9.30 is Valkenswaard aan de beurt. Verder kan er op zaterdag 26 september van 9.30-14.00 spullen naar de MCB aan de Vest worden gebracht.

Er zijn speciale flyers huis aan huis bezorgd. Hierop  staat wanneer  en of er opgehaald wordt.  Heeft  u spullen, dan moet u de flyer aan de deur hangen.  De scoutingleden bellen dan aan. Ook kunt u de spullen,  met de flyer erop,  direct bij de voordeur, maar niet op straat,  zetten. Bankstellen, witgoed, kachels,  beeldschermen, wit kunststof tuinmeubilair en ander grote zware vieze of kapotte  spullen nemen wij niet mee.

Buiten deze ophaaltijden kunnen we helaas, vanwege opslagmogelijkheden en de bereikbaar daarvan, geen spullen ophalen           scouting3

 

De Scouting Vlooienmarkt

We hebben dan weer veel spullen, zoals huishoudelijk artikelen, glaswerk , aardewerk, speelgoed, kleding, lampen, fietsen opgehaald door onze scoutingleden met hun ouders en oud-leden.

Deze spullen zijn uit gesorteerd en worden op marktkramen te koop aangeboden. Daarnaast zijn er nog vele losse spullen zoals fietsen, klein meubelen enz. Om 11.00 kunnen de hekken open voor de start van de verkoop. De toegang is zoals altijd gratis. Achter de kramen staan onze leden en leiding die hun koopwaar tegen een redelijk prijs graag aan u willen verkopen.

 

Bij het ophalen hebben we ook een aantal waardevolle spullen gekregen, die we vanaf 12.00 per opbod  gaan verkopen. Onze veilingmeester zal deze aantrekkelijke spullen weer enthousiast aanbieden en de hoogste bieder mag zich dan eigenaar noemen.

scouting1scouting4

Share Button