Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Workshop Djembé start met gratis proefles 1 november

De cursus Djembé, ook wel Afrikaans trommelen genoemd, heeft als doel om mensen in aanraking te brengen met West-Afrikaanse percussie-ritmes. Deze ritmes zijn geënt op muziek uit onder andere Mali, Guinee, Senegal en Ghana. Begrippen als leader, frontman, solist en cues worden toegelicht om de muziek te kunnen begrijpen en te kunnen spelen. Gewerkt wordt aan basisslagen en basispatronen.

Samenspelen en spelplezier staan bij de cursus op de eerste plaats. Techniek en speelvaardigheid krijgen natuurlijk ook grote aandacht. De cursus is bestemd voor zowel beginners als de iets gevorderden. Bij voldoende inschrijvingen starten er 2 cursussen. er is dus plaats voor zowel beginners als gevorderden.http://www.badousy.nl/wp-content/uploads/2013/02/badou3kopie.png

De sessies worden geleid door Bruce van Mulier. Deze muzikant speelt als percussionist in diverse ensembles en bands. Ook kan hij bogen op een brede ervaring als docent onder meer in Eindhoven, Nijmegen en Rotterdam.

Voorafgaand aan de cursus Djembé organiseert het Centrum voor Muziek en Dans op dinsdag 1 november aanstaande van 20.00-21.00 uur een gratis proefles. Iedereen die het instrument eens wil uitproberen, is van harte welkom deze avond. De cursus zelf start op dinsdag 8 november aanstaande. De cursus vindt eveneens plaats van 20.00 – 21.00 uur. Kosten voor deelname bedragen € 107,00 voor 12 lessen van een uur. Er is plaats voor ca. 10 personen per groep.

Als u mee wilt doen met de gratis proefles, dan kunt u een email sturen met daarin uw naam en contactgegevens voor maandag 31 oktober. U kunt zich hier direct inschrijven voor de cursus.


cmd

Share Button