Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Fijn Weekend op VALKENSTAETE

valkenstaete

Op zaterdag 18 april  vinden allerlei activiteiten plaats, in het kader van de  Fijn Weekend acties binnen winkelcentrum Valkenstaete .
Vanaf 10.00 uur start een spectaculair prijzenfestival met de aftrap van de eerste reeks van aanbiedingen van alle deelnemende winkels.
Omdat Valkenstaete uw bezoek aan het overdekte winkelcentrum altijd zeer waardeert willen de Valkenstaete-winkeliers u deze actiedag extra verwennen met kleine versnaperingen door de dag heen.
In het entertainment-programma treden op, clown Archibald bekend van het meespeeltheater en het zangduo Jaspers & Vermeer met hun spiksplinternieuwe van Dansewinkel-act.
Henrike Brouwer, ‘n welbespraakte diva, ad rem, humoristisch en interactief, staat garant voor de presentatie van zowel de aanbiedingen, verrassingen en het totale programma.
Kortom winkelen waar het gezellig is en de persoonlijke aandacht en service voor de klant spreekwoordelijk zijn.
Tot slot en wat zeker niet minder belangrijk is: er kan nog steeds gedoneerd worden aan de Stichting Samenloop voor Hoop door het voor één euro (of meer mag altijd) kopen van ‘n symbolisch steentje in één van de Valkenstaete-winkels, dit symbolische steentje geeft het recht tot het plakken van ‘n mozaïekstukje op de SocialSofa binnen het winkelcentrum.

Share Button