Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Kerstwandeling vanuit Dommelen op Tweede Kerstdag 26 december

De routebouwers van Wandelsportvereniging Voetje voor Voetje zijn er in gelaagd om geheel nieuwe wandelroutes uit te zetten. Doordat er onlangs 3 nieuwe bruggetjes over de riviertjes De Keersop en De Dommel zijn gelegd, gaf dit verrassend nieuwe wandelmogelijkheden. Verder is er buiten de al genoemde stroompjes ook nog De Run in de tocht opgenomen, zodat door de verschillende beekdalen wordt gewandeld. Verder wordt ook de omgeving van De Volmolen en de bossen rond Riethoven en het Vlasrootven nog aangedaan, zodat er voor ieder gekozen afstand een fraaie tocht is samengesteld. De deelnemende wandelaar kan kiezen uit de volgende afstanden: 10 km met start van 08.00-14.00 uur; 15 km tot 13.00 uur; 20 km tot 11.30 uur en lopers die de langste afstand van 30 km kiezen kunnen tot 10.00 uur aan de afwisselende tocht beginnen. Uiteraard zijn er comfortabele rustposten in de routes opgenomen waar onder het genot van een hapje en/of drankje de benen kunnen worden gestrekt.
Start is bij het thuishonk van de organiserende vereniging: CafĂ© DeDommelstroom – Bergstraat 32 Dommelen (recht tegenover de kerk).
Meer informatie over de tocht is te vinden op: www.devoetjes.nl of per mail: secretaris@devoetjes.nl

Share Button