Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Gratis toiletvoorziening in winkelgebied Valkenswaard

Basis CMYK

In het winkelgebied van Valkenswaard kunnen bezoekers tijdens het winkelen al enige tijd kosteloos gebruik maken van de toiletten in twee horecazaken; Lunchroom Lekker aan de Kerverij 2 en De Orangerie op de Corridor 33.

Onlangs heeft de gemeente een nieuwe overeenkomst gesloten in verband met wisseling van eigenaar van Lunchroom Lekker.

Dat is nu Lunchroom ‘Bij Laura’ en de eigenaresse zet deze service voort.

Bezoekers van Lunchroom Bij Laura en De Orangerie kunnen dus in deze zaken terecht voor gratis toiletbezoek. Ze zijn niet verplicht om een consumptie te gebruiken, omdat de gemeente hiervoor de overeenkomst heeft gesloten.

Verder kunnen centrumbezoekers voor toiletbezoek tijdens openingstijden ook terecht in het gemeentehuis aan de Hofnar 15 en Cultuurcentrum De Hofnar aan de Hofnar 10. In beide gebouwen is ook een gehandicaptentoilet aanwezig.

Share Button