Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

De Kenniswerkplaats

Beste lezer,

Onderwerp: Afscheid van De Draaikolkdraaikolk

Stichting De Draaikolk is gestopt met haar activiteiten per 1 augustus 2015, dit geldt ook voor de Draaikolk Kopieer Service en de Sport- en Speluitleen.

Op initiatief van Paladijn, de Valkenswaardse welzijnsinstelling en met medewerking van het Centrum voor Muziek en Dans, De Bibliotheek en De Hofnar, zijn er plannen voor een nieuw cursusaanbod onder een nieuw concept en onder een nieuwe naam: De Kenniswerkplaats.

Op de website www.dekenniswerkplaats.nl vindt u het nieuwe aanbod aan cursussen en workshops. U kunt zich daar inschrijven. klein-cordaad-bol

 

Hebt u zich eerder ingeschreven bij De Draaikolk voor een cursus die u daar al volgde of wilde gaan volgen? Dan moet u zich opnieuw inschrijven bij De Kenniswerkplaats.
Stichting De Draaikolk voert immers geen activiteiten meer uit.

Stichting de Draaikolk bedankt al haar trouwe cursisten voor hun deelname in de afgelopen jaren en wenst u allen in de toekomst ook veel plezier met het actief bezig zijn met hoofd, handen en lichaam!

Mocht u vragen hebben, mail dan naar contact@dekenniswerkplaats.nl, of bel naar 040-2013840

De Kenniswerkplaats is een onderdeel van Cordaad Welzijn in samenwerking met Bibliotheek De Kempen, het centrum voor Muziek en Dans en De Hofnar.

partnerbanner75

 
-
--
Share Button