Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Workshop Popzang

Op woensdag 4 februari as. start de Workshop Popzang. Deze workshop is bedoeld voor zangers en zangeressen vanaf 18 jaar met belangstelling voor lichte muziek, zoals popmuziek en jazz.

In deze workshop kan geproefd worden van alle facetten die met lichte muziek te maken hebben. Een 10-weekse, laagdrempelige workshop waarbij de aandacht uitgaat naar samenzang én solozang, ademhaling, toonvorming, liedinterpretatie, microfoon- en podiumpresentatie. Er wordt gewerkt met diverse muziekstijlen in de lichte muziek in een plezierige en vertrouwde sfeer. Kennis en oefening geven vertrouwen en plezier.

De workshop duurt tien weken en start op woensdag 4 februari 2015. De lessen duren 75 minuten en worden wekelijks gegeven van 20.30 – 21.45 uur door zangdocente Els van den Putte. De kosten bedragen € 103,00 voor de gehele workshop. Inschrijven is mogelijk tot maandag 2 februari as.

Het inschrijfformulier is verkrijgbaar via de website www.centrumvoormuziekendans.nl of bij de balie van het Centrum voor Muziek en Dans, De Hofnar 14

telefoon: 040 2083591.

Share Button