Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

De Nationale Sportweek

De Sportweek laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is.

Atletiek Vereniging Valkenswaard zet in de week van 18 tot en met 25 april haar deuren open.

Activiteiten:


Op dinsdag 21 april is iedereen welkom die van wandelen houdt. Vanaf 9.00 uur tot 10.30 uur nemen de wandelaars van AVV u mee om gezellig te wandelen langs de paden die u waarschijnlijk nog nooit heeft gezien. Dit wordt gedaan in diverse groepen die verschillende afstanden en snelheden lopen. Dus voor iedere wandelaar, in welke leeftijdscategorie dan ook, is er wel een groep. De wandelaars kunnen zich op de ochtend melden in de kantine van AVV om 8.45 uur. Bij de terugkomst staat de koffie voor u klaar.

Dinsdagavond 21 april kan de jeugd in de leeftijd van 11 tot 20 jaar deelnemen aan een atletiektraining en wel van 19.00 uur tot 20.30 uur. Samen met de leden van AVV wordt een onderdeel van de atletieksport beoefend waarbij ervaring niet nodig is. Zij die deel willen nemen aan deze avondtraining kunnen zich melden op die avond in de kantine van AVV vanaf 18.45 uur.

Op woensdag 22 april wordt er op een speelse manier atletiek gegeven voor de kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. Samen met de kinderen van AVV wordt onder deskundige leiding diverse atletiekonderdelen beoefend van 18.00 uur tot 19.30 uur. Uiteraard mogen de ouders blijven kijken. Kinderen die willen deelnemen zijn van harte welkom om 17.45 uur in de kantine van AVV.

Voor de recreatieve hardlopers en zij die net beginnen met hardlopen is er op donderdag 23 april van 19.00 uur tot 20.30 uur een clinic waar wordt gesproken over de techniek van hardlopen. Onder professionele leiding wordt er uiteraard ook op de baan gelopen en krijgt u advies over de techniek om zo blessures te voorkomen. Dus de hardloopschoenen moeten aan.
Zij die hieraan willen deelnemen worden verzocht om zich om 18.45 uur te melden in de kantine van AVV waar de koffie klaar staat.

Alle activiteiten worden gehouden op of vanaf de atletiekbaan van AVV gelegen aan de Pastoor Heerkensdreef 8 te Valkenswaard (sportpark Den Dries).
Dit is de kans voor iedereen om kennis te maken met de diversiteit die AVV te bieden heeft.

 

 

Share Button