Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Dommelse Kroonfeesten op 27 april

dommelse kroon feestenOp vrijdag 27 april zal de Koningsdag in Dommelen weer uitbundig foto van Dommelsche Kroonfeesten.
worden gevierd.
De Dommelsche Kroonfeesten is inmiddels een begrip. Ook dit jaar is er op de Bergstraat en het Martinusplein weer van alles te zien, te doen en te beleven.

Vanaf 11.00 uur staat iedereen klaar en zijn de kraampjes bemand. Voor de kinderen zijn er allerlei attracties en spellen en zij kunnen weer hun oude speelgoed verkopen op het Martinusplein. Ook dit jaar zijn er weer volop activiteiten. http://www.bravocie.nl/_DommelscheKroonFeesten2012/DKF2012a-(IMG_0992).jpg
We noemen er een paar: keileuke spellen bij verschillende verenigingen, zoals ponyrijden, blazen op muziekinstrumenten, een zweefmolen en handboogschieten. De Vereniging van Valkenswaardse Hondenliefhebbers geeft demonstraties (met honden dus ?). Jonge leerlingen van DéDé Danceballet verzorgen meerdere optredens en natuurlijk is er de traditionele ballonnenwedstrijd. Alle reden om te komen dus. Je kunt terecht vanaf 11.00 uur. Heel graag tot dan dan!

foto van Dommelsche Kroonfeesten.
Ook aan volwassenen wordt de mogelijkheid geboden om hun spullen aan de man te brengen of hun hobby te laten zien. Daarvoor moet dan wel een kraampje worden gehuurd (€ 20,-). Ook ondernemers kunnen dat doen (kraamhuur voor hen: € 35,-). Ook verenigingen of organisaties kunnen zichzelf promoten, zij krijgen gratis een kraam.foto van Dommelsche Kroonfeesten.

Voor wie meer informatie wil of graag een kraam wil huren kan een mail sturen naar dommelschekroonfeesten@live.nl.

http://www.koninginnedag5huizen.nl/kroonkopie.gif

http://www.bravocie.nl/_DommelscheKroonFeesten2012/DKF2012f-(IMG_1000).jpgContactgegevens
Molenaarswoning, Bergstraat 3 Dommelen
Bergstraat 3
5551 AW Valkenswaard

Share Button