Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Groots Orkest De DommelEcho op 2 juli

Picknick Concert “Tussen weien en dalen”
Op zondag 2 juli verzorgen het Groot(s) Orkest en het Leerlingenorkest van harmonie De Dommelecho voor de eerste keer het concert ‘Tussen weien en dalen’. Het programma begint om 14.00 uur en vindt plaats in de tuin van Huize Agnetendal in Dommelen – bij velen ook bekend als de oude kaarsenfabriek van Rombauts aan de Dommelstraat. Aan het programma wordt medewerking verleend door Theatergroep Valkenswaard. De toegang is gratis.
Op deze middag worden (onder meer) voorproefjes gegeven van het groot evenement ‘Friends in MoNUments’, dat De Dommelecho en Theatergroep Valkenswaard eind november over het voetlicht brengen in De Hofnar.

 

‘Tussen weien en dalen’ is niet zomaar een concert, het is een picknickconcert – eten en drinken zijn tegen vriendelijke prijzen beschikbaar. En dat allemaal in de prachtige entourage van Huize Agnetendal.

Iedereen is welkom dit gezellige, luisterrijke concert bij te wonen. Bezoekers kunnen zelf hun picknickkleed meebrengen, maar er zijn ook voldoende banken en tafels om aan plaats te nemen.
Zondag 2 juli 2017 vanaf 14:00
Gratis toegang

Huize AgnetendalAfbeeldingsresultaat voor groots orkest de dommelecho
Dommelstraat
5551 TA Valkenswaard

Share Button