Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Supporters gezocht voor crowd funding project

‘De Aardappeleters na 130 jaar herdrukt’ !cid_image003_jpg@01D0630D

Het Nederlands Steendrukmuseum werkt momenteel met man, vrouw en macht keihard en vol passie aan de voorbereidingen van onze komende expositie VINCENT VAN GOGH ALS GRAFICUS die op 9 mei 2015 zal starten.

Als onderdeel daarvan gaat het museum een absoluut unieke herdruk maken van de fameuze op litho De Aardappeleters. Over dat proces willen we heel graag een korte documentaire maken. We hopen dat via Crowd funding te realiseren. We hebben u daarbij als vriend,begunstiger,  sympathisant, geïnteresseerde van/in het Nederlands Steendrukmuseum en ‪#‎VincentvanGogh hard nodig.  U kan al een waardevol steentje bijdragen vanaf € 10,- ! We stellen daarbij met plezier een aantal tegenprestaties ter beschikking.

Even op het berichtje*  hieronder klikken en u komt op de pagina – met een filmpje – om uw keus te maken.

* Voordekunst – De Aardappeleters na 130 jaar herdrukt

‘DE AARDAPPELETERS NA 130 JAAR HERDRUKT’. Als museum waar alles is te ontdekken over het ontstaan, de techniek en de toepassingen van de steendruk en lithografie, wil het Nederlands Steendrukmuseum te Valkenswaard het Van…

VOORDEKUNST.NL

 

Share Button