Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Docenten-in-Concert op 3 april

docentOp zondagmiddag 3 april aanstaande verzorgen docenten van het Centrum voor Muziek en Dans een concert in de theaterzaal van cultuurcentrum De Hofnar.

Een groot deel van onze docenten is, naast muziekdocent bij het CMD in Valkenswaard, ook uitvoerend musicus. Eens in de paar jaar zoeken ze elkaar op om een mooi en muzikaal afwisselend programma voor te bereiden. Tijdens dit bijzondere concert kunt u genieten van diverse instrumenten, bespeeld op hoog niveau. Bij de muziekkeuze wordt uitgegaan van een afwisseling in stijlen en een variatie aan instrumenten.

Meestal zijn de docenten bij uitvoeringen druk in de weer om hun leerlingen te coachen bij hun optreden. Nu betreden zij zelf het podium als uitvoerend musicus. Voor hun leerlingen een unieke gelegenheid om hun muziekdocent eens in een ander daglicht te zien!

Dit unieke concert vindt plaats op zondag 3 april en begint om 15.00 uur. De toegang is € 7,25 en voor kinderen tot 12 jaar € 4,75. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kaartverkoop van De Hofnar (telefoon: 040 2074010).cmd1

De administratie van het Centrum voor Muziek en Dans is bereikbaar voor informatie over dit concert op werkdagen tussen 9.30 – 17.00 uur op telefoonnummer 040-2083591.

Share Button