Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

OKTOBERFEST VALKENSWAARD op 6 en 7 oktober

Afbeeldingsresultaat voor oktober fest valkenswaard
We zijn al volop bezig met de organisatie van Oktoberfest 2017 te Valkenswaard

Oktoberfest Valkenswaard vindt plaats in Zaal Lavrijssen. Zaal Lavrijssen zullen we zowel van binnen als van buiten compleet omtoveren in Oktoberfeststijl met houten banken, tafels, decoratie etc. Uiteraard zullen de bierpullen ook niet ontbreken.Afbeeldingsresultaat voor oktober fest valkenswaard

 

De muzikale invulling is ook al rond. Naast de bekende Flügel Dj’s van Roooy en Jan Smit hebben we met Gipfel Power, Volle Pulle en Partyknaller Heidi top artiesten kunnen contracteren welk jaarlijks optreden bij de Oktoberfeesten in  o.a. Sittard, Tilburg, Geleen en nu dus ook ons eigen Valkenswaard.

Het gaat een ware happening worden dus zorg dat je erbij bent!!

 

 Afbeeldingsresultaat voor oktober fest valkenswaard
Kaarten à  € 15 per persoon zijn alleen nog verkrijgbaar voor vrijdag 6 oktober 2017.
Zaterdag 7 oktober is al uitverkocht!

 

Wil je erbij zijn? Stuur dan een mail  naar oktoberfest@hallufelluf.nl en vermeld daarbij het aantal  kaarten en je telefoonnummer. 

Bestel snel, want VOL is VOL!!

In verband met dit evenement gelden vanaf vrijdag 6 oktober 13.00 uur tot en met zondagochtend 8 oktober 02.30 uur de volgende verkeersmaatregelen:

  • afsluiting voor het verkeer van het deel van de Karel Mollenstraat Zuid vanaf huisnummer 44 (zaal Lavrijssen) tot aan het einde van het plein (bij losdeuren van de Lidl)
  • verwijderen van de afneembare palen in de Hoogstraat verwijderd en tijdelijk opheffen van het eenrichtingsverkeer, zodat ook de (vracht)wagens er nog uit kunnen.

 

 

 

 

 

Share Button