Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Doe mee aan wandelweek Valkenswaard van 15 tot 23 April

Wandelweek Valkenswaard

Op 15 april 2017 gaat de eerste WandelWeek Valkenswaard van start! Een evenement waarin jong en oud, mannen en vrouwen, sportieve wandelaars, mindervalide mensen, gezinnen, trouwe viervoeters en thuisblijvers worden uitgedaagd Wandelgemeente Valkenswaard op een actieve manier te ontdekken. Iedereen is welkom en iedereen kan meedoen!

WandelWeek Valkenswaard heeft een ruim aanbod met uiteenlopende activiteiten. Een overzicht van alle activiteiten vind je op deze website. De programmaonderdelen hebben kleuren die elk een categorie vertegenwoordigen. Een legenda hiervan staat onderaan deze pagina.http://www.pc55.nl/wp-content/uploads/2017/03/PC55-2017-week11_Pagina_18_Afbeelding_0013.jpg

De activiteiten worden georganiseerd door VVV Valkenswaard en een groot aantal enthousiaste verenigingen en ondernemers.

Tijdens WandelWeek Valkenswaard is er ook een aantal activiteiten, waarbij niet per se gewandeld wordt, maar die wel alles te maken hebben met Wandelen, de prachtige natuur of met Valkenswaard. Deze ‘aanverwante’ activiteiten zijn eveneens zeer de moeite waard en staan in een overzicht op Side Events.

 Tijdens de WandelWeek Valkenswaard  is het VVV kantoor aan de Markt in Valkenswaard http://media.ndtrc.nl/Images/20130214/96279c06-f36f-4b49-85f6-a47c3be61b91.jpg?maxwidth=850&maxheight=600
het informatiepunt.
Gedurende de hele week staan de medewerksters klaar om bezoekers en deelnemers te informeren en/of de wandelroutes te verstrekken.

Dus, waar wacht je op? Laat je verrassen door al het moois dat Valkenswaard te bieden heeft tijdens de allereerste WandelWeek Valkenswaard. Doe mee!

https://afdeling.ivn.nl/sites/ivn/files/styles/medium/public/nieuwsbericht/images/201301/vawa_nieuws_130120logoVVV.gif?itok=ukPwjSOR

Share Button