Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Dennenbergs carnavalshol

Elk jaar verbouwt de Valkenswaardse Roller Club de kantine aan de Schotelmansstraat . Deze wordt dan omgedoopt in ‘Dennenbergs carnavalshol’. 

Van zaterdag tot en met dinsdag, van 12.00 tot 21.30 uur. Gratis entree.

Het carnavalsfeestparadijs is er voor iedereen die op een leuke manier de carnaval wil vieren.

De consumpties zullen voor een schappelijke prijs worden aangeboden. Voor de kinderen is er een aparte hoek ingericht waar de snoep en kinderlimonade voor een lage prijs te verkrijgen is. Ook is Toons friettent weer geopend voor de warme hap.

vrcZondag na de optocht komt Prins Jan van Brouwersgat op bezoek. Maandag is het boerenbal en de rookworstenwedstrijd. Aanmelden kan tot een uur voor de wedstrijd. De wedstrijd begint rond 17.30 uur. Op maandag is Jeugdprins Jubliano Junior met zijn hele gevolg aanwezig. Omstreeks 16.30 uur. Dinsdag na de optocht komen de carnavalsverenigingen hun laatste feestje vieren. De hele carnaval door is het gratis schminken voor de kinderen en er lopen clowns rond die de kinderen bezig houden.

Voor meer info kijk op www.valkenswaardserollerclub.nl

 

Share Button