Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Dierenopvangcentrum, DOC~Zuid

In de gemeente Valkenswaard worden honden en katten ondergebracht bij DOC~Zuid.

Heeft U een huisdier gevonden neem dan contact op met ons. Wij kijken dan of er een melding van vermissing binnen is gekomen. Is dit niet het geval, dan kunt u het dier naar ons brengen of wij komen het dier halen.Wij houden de dieren enkele dagen in onze opvang, in de hoop dat de eigenaar zich meldt. Tijdens die periode worden de dieren nagekeken, ingeënt, ontwormt en gechipt. Komt de eigenaar van het dier niet in deze periode, dan zoeken wij een nieuw tehuis voor deze vondelingen. De dieren verblijven de eerste veertien dagen in een quarantaine ruimte daarna gaan ze naar een andere kennel zodat ze met andere kunnen spelen.

Contact gegevens:

DORPSSTRAAT 18

5556 vl Borkel & Schaft (gemeente Valkenswaard)

tel: 06-83526342

e-mail: info@doczuid.nl

 

Share Button