Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

De Dommelse Kermis 24/28 Augustus

De kermis is na een aantal moeilijke jaren opgepakt door We Dommelen en wordt elk jaar weer groter en beter. Een niet meer weg te denken evenement in Dommelen.

Hoewel er vorig jaar ook een Wielerronde was rondom Valkenswaard, gaat dat dit jaar helaas niet door. Door het wegvallen van de Wielerronde is het programma omgegooid en keert de Kermis braderie terug op de Bergstraat! Samen met gezellige terrassen met Live Muziek bij de Bommel en Dommelstraat wordt de zondag weer een gezellige familiedag.

Dit jaar is de Dommelse kermis van 24 augustus tot 28 augustus.
Geen wielerronde, maar wel een super gezellige Kermis braderie op zondagmiddag!

Verkeersmaatregelen kermis Dommelen

van woensdag 21 augustus, vanaf 9.00 uur tot en met woensdag 28 augustus 24.00 uur, een wegafsluiting voor het Martinusplein en Peelsenbos.

Bewoners van de straten achter het Martinusplein en van het Kerkeind, kunnen de wijk in en uit via het Kerkeind, vanaf de Kerkakkerstraat. Hier wordt de éénrichtingsweg tijdelijk opengesteld voor beide richtingen.

De kermiscommissie Dommelen organiseert ook een randprogramma tijdens de kermis.
In verband hiermee geldt op zondag 25 augustus van 6.00 tot 21.00 uur een wegafsluiting van de Bergstraat tussen het Sneeuwklokje en de Martinuskerk/ café De Dommelstroom (huisnummer 32).

Vanwege de afsluiting van de Bergstraat wordt het verkeer op 25 augustus omgeleid. De omleidingsroute staat aangegeven en loopt over de Brouwerijdreef, Tienendreef, Norbertusdreef en vice versa.

Ook de bussen van Bravo volgen de gewijzigde route. Zie www.bravo.info.

Share Button