Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Oogstdag Lanz Bulldog Club op 4 Augustus

Afbeeldingsresultaat voor Oogstdag Lanz Bulldog Club valkenswaard

De Lanz Bulldog Club uit Zeelst houdt op zondag 4 augustus een ‘historische’ oogstdag in Dommelen.

Oude tijden herleven aan de Monseigneur Smetsstraat. Hier kunnen bezoekers tussen 11.00 en 18.00 uur kijken naar dingen en gebruiken van vroeger tijden. Er staan oude tractoren en maai-, dors- en stoommachines. Het ‘wasvrouwke’ uit Zeelst laat zien hoe vroeger de was werd gedaan. In de middag kunnen kinderen pony rijden. De entree is gratis, voor meer info kunnen mensen telefonisch contact opnemen (06-48561340) of kijken op de Facebookpagina van de Lanz Bulldog Club.Afbeeldingsresultaat voor Oogstdag Lanz Bulldog Club valkenswaardGerelateerde afbeelding

Oogstdag Lanz Bulldogclub Zeelst op 4 augustus, Mgr. Smetsstraat t.h.v. de fietscrossclub

 

 

Share Button