Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Inloopbijeenkomst over speelplekken wijk Geenhoven op 27 september

 Op donderdag 27 september organiseert de gemeente, samen met wijkcommissie Geenhoven, een inloopbijeenkomst voor de bewoners van de wijk. De bijeenkomst gaat over de toekomst van de drie speelplekken in de wijk: aan de Kempischebaan, de Willibrorduslaan en Dr. Dagevosstraat/ Rijt. Belangstellenden kunnen tussen 17.00 uur en 19.00 uurvrij binnenlopen in het Rode Kruisgebouw aan de Gelukken 15a.

Om ook kinderen de gelegenheid te geven om te kijken hoe plannen voor de speeltuintjes er uit zien, organiseren we de bijeenkomst vanaf 17.00 uur.

Op 27 september lichten medewerkers van de gemeente de plannen toe en horen zij graag opmerkingen en reacties van bewoners. Na de bijeenkomst gaan we kijken of en hoe de verzamelde reacties verwerkt kunnen worden in de plannen.

De gemeenteraad heeft een Speelruimte- en Beheerbeleid vastgesteld. Het college heeft een besluit genomen over de wijze waarop dit beleid uitgevoerd wordt. Zo is het toegankelijk maken van de speelplekken één van de speerpunten. De gemeente wil wijkorganen en (andere) inwoners zoveel mogelijk betrekken bij de uitvoering van het beleid. De aanpassingen aan de speelplekken lopen uiteen van het verwijderen van het hekwerk tot een complete renovatie. Enkele locaties blijven zoals ze zijn. Ook zullen er  speelplekken moeten verdwijnen.

Heeft u vragen over de bijeenkomst op 27 september, of over aanpassing van de speelplekken, dan kunt u deze stellen via mailadres: speelplekken@valkenswaard.nl.

Share Button