Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Dommelse Kermis en Omloop van Valkenswaard op 26 Augustus


Dit jaar start de kermis op zaterdag 25 augustus en eindigt deze op woensdag 29 augustus.

Programma:
Zaterdag is er een braderie
Zondag heeft TWC de Kempen de jaarlijkse wielerronde “omloop van Valkenswaard ” gecombineerd met de kermis met start en finish op de Bergstraat
woensdag is het de familiedag.
De Omloop van Valkenswaard betreft een klassieker voor beloften (rijders tussen 18 en 23 jaar oud) op een parcours van 37 kilometer, door diverse dorpen en over allerlei soorten ondergrond. De belangstelling voor de wedstrijd van de beloften die om 15.30 uur van start gaat, is erg groot, met veel grote talenten, zowel uit Nederland als uit België. Eerder op de dag komen ook de nieuwelingen en de junioren aan de start en is er een dikkebandenwedstrijd voor de plaatselijke jeugd.”Afbeeldingsresultaat voor dommelse kermis

Start en finish zijn bij het kermisterrein aan de Bergstraat in Dommelen.

Share Button