Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

de KunstKeuken

kunstkeuken2De kunstkeuken is een jong bedrijf met een grote passie voor kunst, interieur en inrichting. Na een aantal jaren professioneel bedrijven en huizen van particulieren te hebben ingericht met kunst, merkten wij dat steeds meer mensen bezig zijn om thuis een sfeervol en gezellig, maar ook inspirerende ambiance te creëren.

Iedereen wil genieten van een mooie omgeving, en kunst hoort daarbij. Omdat de meeste mensen kampen met drukke agenda’s wordt de kwaliteit van het “thuis zijn” en de eigen leefomgeving steeds belangrijker. Thuis zijn moet ook een beleving zijn.kunstkeuken1

Wij willen laten zien dat je met kunst rust, schoonheid, passie en beleving in huis en bedrijf kunt brengen en dat voor ieder budget.

De Kunstkeuken is gevestigd in het prachtige monumentale oude raadhuis van Valkenswaard waar u in 11 verschillende kunstzalen kunst kunt beleven. Door de grootte van de verschillende kunstzalen (in totaal ca. 650m2) kunnen wij een zeer gevarieerd en breed aanbod van verschillende kunstenaars tonen.

Van aanstormende talenten tot de meer gevestigde kunstenaars. De Kunstkeuken heeft een zeer gevarieerde collectie moderne kunst uit binnen- en buitenland. We organiseren regelmatig exposities waarbij ook regionale kunstenaars de kans krijgen om hun werken te tonen.

Wij nodigen u graag uit om kunst op een laagdrempelige en sfeervolle manier bij ons te beleven, gezellig met een wijntje en hapje. U beleeft de Kunstkeuken in de breedste zin van het woord!

KunstkeukenHet KunstKaffee is gevestigd op de begane grond van Galerie de Kunstkeuken in het monumentale oude raadhuis van Valkenswaard. Het KunstKaffee is ingericht met een selectie van kunstwerken uit de galerie en eigentijds meubilair waardoor het een gezellige en unieke sfeer uitademt.

In deze inspirerende omgeving kunt u genieten van een lekker kopje koffie met gebak, een uitgebreide lunch of gezellig borrelen met luxe hapjes.
Uiteraard verzorgen wij op afspraak ook uw diner, trouwfeest, high tea en bedrijfsuitjes.

Bijzondere gelegenheden
Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om verschillende ruimtes te huren voor bijvoorbeeld vergaderingen, lezingen of productpresentaties.

Kijk voor meer informatie en mogelijkheden op de website onder het menu Events, of neem contact op met een van onze medewerkers.

Op zoek naar een speciaal cadeau?
Zoekt u een origineel cadeau? Geef een waardebon van de Kunstkeuken cadeau! Deze zijn vrij te besteden bij de galerie of in het KunstKaffee, en vertegenwoordigen een bedrag naar keuze. Zo kunt u iemand alvast laten proeven van onze unieke ambiance, en kennis laten maken met de beste kunstenaars uit binnen- en buitenland.

Openingstijden
Ons Kunstkaffee en de galerie zijn voor publiek geopend van donderdag t/m zondag van 11:00 tot 18:00 uur.

Tijdens de zomerperiode zijn wij meerdere dagen geopend.

Share Button