Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Zomeravond Feesten Valkenswaard 14 t/m 16 augustus

zomeravondfeesten_valkenswaard_2015_550x320_www_valkenswaard_alllesvan_nl_550

Terwijl iedereen zijn koffers nu pakt om naar een warm oord te gaan, halen wij het warme oord hierheen. En wat is nu een betere vakantie plek dan Ibiza? Dus pak je koffers maar weer uit want Ibiza komt naar Valkenswaard! Wat een geluk als je dit jaar een vakantie wil overslaan.. Dan kun je bij de Zomeravondfeesten toch nog een vleugje Ibiza meepakken!

Met trots presenteren wij de Zomeravondfeesten in Valkenswaard. Met vereende krachten, veel sponsors en nog meer goodwill van het Valkenswaardse bedrijfsleven en de horeca hebben wij drie dagen lang een programma weten samen te stellen voor jong en oud.

Dat was ook onze insteek, voor iedereen iets te bieden, overdag en in de avond, alle leeftijden zijn welkom en natuurlijk gratis toegankelijk. Na een geslaagd editie in 2013 en 2014, nu de nieuwe editie 2015.

Laten we er met z’n allen een mooi feest van maken, hopen op goed weer en wellicht de voortzetting van een traditie die al decennia lang VALKENSWAARDSE ZOMERAVONDFEESTEN mag heten.zomeravondfeesten3

Veel plezier!

Share Button