Header
Luister Live VOS.fm Mail VOS.fm Twitter VOS.fm Facebook

Alzheimer cafe op 27 Juni

Onderwerp deze avond is : Beleving van dementie

Je krijgt de diagnose: dementie. Alzheimer, vasculaire dementie, of nog een andere vorm. Hoe verandert je leven wanneer je de diagnose dementie krijgt. Hoe is dat. Wat doet dat met je. Hoe ga je daarmee om. Hoe kunnen je naasten je helpen om het leven zo fijn mogelijk te laten zijn. Onze gast van vanavond zal uit eigen ervaring vertellen.

Voor meer informatie kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met : Cordaad Welzijn, dhr. René van Nieuwkuijk,Tel. 06 19373374 renevannieuwkuijk@cordaadwelzijn.nlHet Alzheimer Café Valkenswaard/Waalre is een maandelijks trefpunt voor mensen met dementie, hun naasten (mantelzorgers), zorgprofessionals en andere belangstellenden uit de regio. De bijeenkomstenvinden plaats op de laatste dinsdagavond van de maand, met uitzondering van juli en augustus. Iedere avond start om 19.30 uur en eindigt rond 21.00 uur.

Voor meer informatie kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met :  Cordaad Welzijn, Dhr. R. van Nieuwkuijk, Tel. 06.19373374

renevannieuwkuijk@cordaadwelzijn.nl

Werkgroep ( PR en Communicatie):

Harry Nijhuis
Helenadal 12
5551 BJ Valkenswaard

Café-zaal De Dommelstroom
Bergstraat 32
Valkenswaard

 

Share Button